maybeline vivid matte liquid

maybeline vivid matte liquid

de matte liptrend is begonnen bij kylie jenner. Dat is nu al wel een hele tijd geleden, in deze tijd hebben bijna alle make-up merken zich aan de matte trend gewaagt. nog niet zoveel merken hebben een matte lipstick gemaakt in matte vorm. maybeline is de uitdaging aan gegaan met hier het resultaat. ik vond deze bij de kruidvat en ik wilde ze meteen gaan testen. ze hebben bij de kruidvat 7 verschillende kleuren, ik heb de 3 kleuren die ik het mooiste vond mee genomen om te testen.

De swatches beloven veel het ziet er uit als een lipstick/gloss met veel pigment. Alleen niet zo mat als ik verwacht had, ook als ik hem langer laat drogen word het alsnog niet mat.


45 possessed plum

In de huls en bij de swatches zag de kleur er veel heftiger uit. Ondanks dat het niet is wat ik had verwacht vind ik dit wel een mooie en draagbare kleur. Het is niet een super matte kleur dus dat is wel een beetje jammer.

50 nude trill

Deze kleur is alles behalve mat. ik vind het wel een mooie kleur en super licht. Het droogt je lippen ook helemaal niet uit. De kleur is wel precies zoals in de huls. Wel een super mooie dekking, dat viel bij de eerste wel tegen.

05 nude flush

wauw, wat een mooie kleur !

Hij is super mat en heel licht, en droog je lippen niet uit. Het is wel echt een dekking van een lipgloss maar het gevoel van een lipstick. dit is zeker mijn favoriet.De vivid matte liquid van maybeline zijn te koop voor €6,99, prima prijs als je het mij vraagt. 

Ik vind dit een erg leuk product, het lijkt alleen wel of ze voor iedere kleur een andere formule hebben bedacht ( ik heb dus geen idee hoe het met de andere kleuren zit). Het is wel raar dat ze dus niet opdrogen (wat bij de meeste liquid lipsticks is) maar dat is juist wel een prettig gevoel. Ze korrelen daardoor ook niet zo lelijk af maar slijten heel natuurlijk. het enige echt minpunt vind ik dat de kleur possessed plum niet zo heftig is als in de hlus en dat nude trill niet echt mat is. Ze blijven ongeveer 3 à 4 uur zitten.


zo, dit was dan alweer mijn eerste echte blogpost. Hopelijk vonden jullie het leuk. 

Als je tips, opmerking of gedachte hebt die je met mij wil delen hoor ik het graag !

kusjes 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Eva (donderdag, 23 juni 2016 21:31)

  Wauw mooi meid!

 • #2

  Komkommer (woensdag, 10 augustus 2016 09:42)

  Hottie

 • #3

  loes (donderdag, 01 september 2016 11:45)

  Super leuk famke!