I heart makeup lip lava

I heart make-up lip lava

Eindelijk, ik heb een lip lava. i heart make-up is in Nederland eigenlijk nooit te koop, toevallig liep ik pas door de Kruidvat toen in een schap tegenkwam met een paar producten. Aangezien ik van de lip producten ben moest ik deze uitproberen. Ik kom ze heel vaak tegen op instagram en hoop dat het aan mijn verwachtingen voldoet.


De applicator is een aparte vorm. het heeft de vorm van eigenlijk alle aplicators van lipproducten in een tube alleen zitten er hier ook nog een soort haartjes op als een kwastje. Het werkt eigenlijk heel goed alleen heel erg jammer dat je heel hard in de tube moet knijpen om er genoeg product uit te krijgen.

De swatch is erg mooi. Goed pigment en erg zacht en soepel. Er staat alleen nergens op de tube of op het doosje wat voor finish het moet hebben. ik denk niet dat hij erg mat is maar ook niet heel veel glans. Ik heb wel het idee dat hij na enige tijd opdroogt.

Ik vind het een erg mooie kleur, zeker iets voor de zomer. de applicator vind ik niet zo fijn, hij neemt bijna al het product op en laat dus weinig op je lippen achter waardoor je heel veel lagen over elkaar moet aanbrengen, beetje jammer. Het is een mooi product alleen het heeft wel een gebruiksaanwijzing. Als je het eenmaal doorhebt is het een leuk product, anders dan andere.

 

Dit was dan alweer de review van de lip lava. Hopelijk heb je er wat aan gehad en laat hieronder even weten wat je er van vond en op je nog tips hebt. 

kusjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0