Luxurious box

Blux box juli

afgelopen maand heb ik van mijn verjaardag de blux box gekregen. Dit is maandelijkse abonnementenbox voor €14,95 per maand. Dit is de box van juli, dit komt omdat ik op vakantie ben geweest en dus de box nog niet eerder kon openen. Ik ben erg blij om jullie eindelijk te kunnen laten zien wat er deze maand in de blux box zit. 

 


Bij het open maken van de box is dit het eerste wat ik tegen kom. Dit is een boekje met een beschrijving van wat er allemaal in de box zit en waar ze dat op gebaseerd hebben. Ook staan er aan de binnen kan alle producten op samen met een uitleg over het product en hoe je het kan gebruikten.

fruttini 'my easygoing is watermelon' body spray

Full size- aanbevolen verkoopprijs €6,95

Een body mist is altijd welkom, als hij tenminste een beetje lekker ruikt. Watermeloen is niet meteen een geur waar je hoge verwachtingen van hebt maar tot mijn grote verbazing is de geur erg aangenaam. Hij ruikt niet heel erg naar watermeloen. Verder is het een fijn verstuiver en de geur lijft lang hangen. Een fijn product en ik ga dit zeker vaker gebruiken.

Aldo vandini lipcare duo

Full size - aanbevolen verkoopprijs €5,99

lippenbalsem? ja, Graag. Dit pakketje van aldo vandini is een duo met een lip repair en een peel en car lippenbalsem. Het peel &care duo is verrijkt met SPF20 voor ultieme verzorging van ruwe en droge lippen. De peeling zorgt ervoor dat alle losse velletjes van je lippen af gaan. Over de peeling ben ik nog niet zo enthousiast (die heb ik nog maar 1x gebruikt) maar de repair lipbalsem is wel erg fijn.

manna kadar split pan bronzer highlighter

Full size - aanbevolen verkoopprijs €18,95

Mannakadar is een erg leuk merk. In de vorig blux box zat ook een product van manna kadar, een highlighter/blush. Ik ben erg blij met dit product dus ik was erg blij toen ik weer een product van mannakadar in de box zag zitten. Een bronzer en highlighter bij elkaar is dan helemaal leuk. Bij het swatche was ik erg verrast bij het pigment en de mooie glans.

World inspired colours by Herôme

Full size - aanbevolen verkoopprijs per stuk €5,99 , set prijs €17,97

WIC is zeker weten een erg mooi nagellak merk. Ik ben daarom ook erg blij dat dit in de blux box kwam. De kleuren zijn geïnspireerd op grote steden. blauw-  aarhus 154. grijs- Elsinor 153. rode glitter- Washington DC The capitol city 247. 

nanshy marvel 4 in 1 makeup blending sponge

Full size - aanbevolen verkoopprijs €6,95

Een blending sponge, een duidelijke replica van de beauty blender. Maar dat hoeft niet minder te zijn als de beautiblender. Ik heb hier niet zoveel over te zeggen buiten dat hij gewoon goed zijn werk doet, een prima sponge met een goede vorm.

st. moriz professional tanning lotion

50 ml- Full size: 250 ml aanbevolen verkoopprijs €8,99

over dit product heb ik nog niet heel veel te zeggen aangezien ik heb nog niet gebruikt heb. Ik vindt het wel leuk dat ze zo'n product ook er in hebben gedaan.


Ik vond dit een erg leuke blux box. Als jullie van een van de producten nog een verder review willen zien laat het hieronder maar even weten. Ook ben ik vandaag gaan winkelen dus als jullie een shoplog willen zien laat het maar even weten. 

Kusjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Juul (woensdag, 10 augustus 2016 09:40)

    Leuk