benefit high beam highlighter.

Benefit high beam

het is een van benefit's meest populaire producten: High beam. Een vloeibare highlighter in een nagellak potje, hoe cool is dat. Eindelijk kan ook ik de highlighter aan mijn stash toevoegen. Natuurlijk heb ik na al die aandacht die het product heeft gekregen hoge verwachtingen, maar dat hoeft geen probleem te zijn voor dit product. Daar komen we maar op een manier achter, gewoon gaan testen !


De swatches waren heel moeilijk te fotograferen, maar god damnn wat een geweldige glow. Het is een hele koele roze highlighter, voor mijn echt perfect. Je kan hem gebruiken onder je foundation of als een poeder highlighter op je jukbeenderen en op het wenkbrauw bot. 

alleen bb cream

bb cream en high beam (jukbeenderen, wenkbrauwbot & cupidoboog)


wauw wauw wauw, wat een mooie highlighter. Ik merk wel dat ik in al mijn enthousiasme snel te veel gebruik, als je voor een super heftige highlight gaat is dat zeker geen probleem. Er is bij dit product niet veel nodig voor een perfecte glow.

lipenstift= kiko ultimate stylo 01p


Dit is zo'n product die elke keer als je hem weer tegen komt weer blij van wordt. Zeker een product die ik veel vaker ga gebruiken. Ik ben erg blij met deze review en ik ben ook zeker blij dat ik deze highlighter toch heb gekocht. 

Ik heb deze gekocht bij de douglas voor €27,- , zeker de moeite waard om even te gaan kijken.

bedankt voor het lezen en laat even hieronder achter wat jou favoriete highlighter is ?

kusjes.


Reactie schrijven

Commentaren: 0