Famke's beauty life.

Last nights eyeliner can be todays smokey eye...

Zo, we gaan is even iets anders proberen. In deze blogpost ga ik niets reviewen, unboxen maar eigenlijk gewoon tips geven en allemaal dingen bespreken. Dit wordt een vaker terug komende blogserie met als titel Famke's beauty life, hier ga ik allemaal dingen bespreken die mij boeien en waar ik denk dat andere mensen toch nog iets aan hebben. Met om te beginnen ''De beautygeboden''.

 


De beautygeboden, hoezo dat dan ? Het is niet per see dat er ergens vaste regels op geschreven zijn, maar ze zijn er zeker wel. Regels bij het aanbrengen van je make-up. Of je het nu wil of niet, iedereen houdt zich bij het opdoen van de make-up er stiekem toch aan.

Het is iets anders als bij voorbeeld het contouren, dat is een techniek, geen product. Maar wie heeft jou ooit verteld dat je daar contour powder voor mijn gebruiken, waarom geen oogschaduw. Ik persoonlijk hou erg van experimenteren met make-up, zo bijvoorbeeld een gekleurde eyeliner is niet iets wat je dagelijks draagt, liquid Matt lipstick daar in tegen wel. Eigenlijk hebben deze producten een soort gelijke formule, alleen de applicator die er bij zit is anders. Pak een dun kwastje en haal deze over de applicator van de liquid lipstick, kwestie van aanbrengen en daar is dan je gekleurde eyeliner. Puur omdat het niet op de verpakking staat zouden veel mensen dit nooit zo gaan gebruiken. Zo zijn er veel dingen die je zo zou kunnen gebruiken, het enige wat daar voor nodig is is een klein beetje creativiteit. 

 

Ook ik ben nog een kind en ik heb lang niet zoveel geld te besteden aan make-up als andere grote beauty gurus en bloggers. Hier zijn dus een paar tips voor een full face make-up look die makkelijk te betalen zijn

  • Je hoeft geen hele dure make-up te kopen om een geweldige make-up look te creëren. Er zijn genoeg budget marken met geweldig goede producten. Zo hou ik heel erg van catrice en kiko maar zo zijn er nog veel meer merken.
  •  Wees creatief
  • Ga naar pinterest en zoek op 'make-up hacks'. gegarandeerd dat je iets nieuws tegen komt.

Dit was het dan alweer, even iets anders. Deze post wil niet zeggen dat ik puur tegen de regeltjes ben want meestal is het gewoon super handig. Het is alleen om je even te laten zien dat het niet altijd veel geld hoeft te kosten.  Hopelijk vonden jullie dit ook leuk om een keer te lezen. Laat hier onder even achter wat jou beauty hack is en of je nog ideeën hebt voor de volgende ''Famke's beauty life''.

 

kusjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    lisanne (dinsdag, 16 augustus 2016 19:57)

    Ahh super leuk famke! Dat je dit doet