Tips voor gezondere wimpers.

4 Tips voor gezondere wimpers.

Volle & lange wimpers, wie wil dat nou niet? Niet iedereen is gezegend met volle lange wimpers van zichzelf, daar ben ik er jammer genoeg een van. Nu zijn er in deze tijd voort veel andere oplossingen, nep wimpers, wimperextensions en vele soorten mascaras. Alleen na mijn mening geven die mascaras me niet de lengte en het volume waar ik van droom. Daarom heb ik hier wat tips en tricks gevonden die ik graag met jullie wil delen.


  1. Haal sowieso iedere avond goed je mascara en oog make-up er af. Het is namelijk zo dat je je wimpers helemaal verpakt in een dikke laag. Door die laag wordt de voeding en de groei van de wimpers belemmerd.
  2. Gebruik zo min mogelijk make-up doekjes. En dan vooral dan de voorverpakte doekjes. Deze zitten vol stoffen die je wimpers dunner maken en die je oogleden na een tijd gaat irriteren.
  3. gebruik daarvoor in de plaats een reiniging olie.
  4. smeer ook iedere avond voor het slapen je wimpers in met een natuurlijke olie. dit versnelt de groei en geeft je wimpers een boost. 

nou dit was het dan alweer. Het zijn niet veel of hele moeilijke tips maar wel zeker tips waar je iets aan hebt. Hier voor geldt weer hetzelfde als bij de diy gezichts maskertje, iedereen heeft ander soort wimpers en dus zou ik niet weten of ze voor jullie net zo goed helpen als voor mij (misschien zelfs beter ).

kusjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    kristel (woensdag, 07 september 2016 17:08)

    leuk hoor.