catrice high glow mineral highlighting powder.

Catrice high glow mineral highlighting powder.

Highlighter is na lippenstift zeker mijn favoriete make-up product. Dat komt natuurlijk ook door de hele trend die er nu is met highlighter. Hoe meer shine, hoe beter. Tegenwoordig wil ook ieder merk er weer in uitblinken door er een nieuwe draai aan te geven. Deze highlighter van catrice is niet roze, niet wit en ook niet goud. Door de aparte soort van huidskleurige kleur zeker iets waar ik benieuwd naar ben. Een betaalbare en goede highlighter is namelijk altijd welkom. Of deze highlighter aan mijn eisen voldoet komen we snel genoeg achter.

 


Dit belooft al veel, een erg mooie kleur met heel erg veel glitters. Ik denk dat het vooral glitter en shine geeft en niet veel kleur. Voor mijn niet echt een probleem, het is maar net waar je naar opzoek bent. deze highlighter is in de kleur 010 light infusion.

Omg, zoveel pigment en zo'n mooie shine. Super jammer, ik krijg het bijna niet op de foto maar zoveel glitter is echt heel erg mooi. 

wauw wauw wauw, meer kan ik er niet over zeggen. Zo mooi, zeker een nieuwe favoriet. 


Zo'n mooie highlighter, en dat voor die prijs. Deze highlighter is voor €4,99 te koop bij de kruitvat. Zeker de moeite waard om een keertje naar te kijken.

Ik ben erg blij met deze review en ik heb weer een erg mooi product ontdekt.

kusjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0